OM OS

Fredensborg Brass Ensemble begyndte i 1998 og medlemmerne er øvede amatørmusikere, der alle har spillet i mange år. Besætningen består af cornetter/trompeter/flygelhorn, horn, tuba, euphonium, tromboner og slagtøj.

 

Ensemblets dirigent er Henrik Madsen, der til daglig er ansat som underviser ved Livgardens Tambourkorps og Tivoli garden. Henrik Madsen er uddannet trompetist og ensembleleder fra Det kongelige Danske Musikkonservatorium.

 

Ensemblet holder til i Fredensborg Kulturhus, hvor ensemblet afholder øveaftener og hvor ensemblets traditionelle efterårs- og nytårskoncerter afvikles.

 

Fredensborg Brass Ensemble har spillet koncerter i Helsingør Domkirke, Sthens Kirke i Helsingør, Fredensborg Slotskirke, Slangerup Kirke og i flere andre kirker på Sjælland og Bornholm. Desuden har ensemblet givet indendørs og udendørs promenadekoncerter i Fredensborg, Kokkedal, Humlebæk m.fl., ligesom ensemblet har været på koncertrejser til Færøerne, Berleburg (Fredensborgs venskabsby i Tyskland), samt på Bornholm m.fl.

 

Repertoiret omfatter både klassiske og moderne værker komponeret og/eller arrangeret specielt for Brass Ensemble, og Fredensborg Brass Ensemble er også leveringsdygtig i julemusik, underholdnings- og festmusik samt tyrolerstemning.

 

Fredensborg Brass Ensemble har en støtteforening, hvis medlemmer, for en årligt kontingent på kr. 125, har gratis adgang til ensemblets to faste årlige koncerter i Fredensborg. Kontakt Per Solberg Hansen for medlemskab og nærmere information.

 

Mail: per@solberghansen.dk